Välkommen till veralus.

skönheter

with 2 comments

ofälg 010 ofälg 006 ofälg 014

ofälg 009 ofälg 008 ofälg 017

Namnlösa skönheter från trädgården.

Också idag har vi badat. Det var fullt hus vid de traditionella badklipporna så vi drog oss undan & hittade en klippa för oss själva. Tvist kastade sig i, plaskade med frambenen & högg vattnet, att underhålla sig själv är inget han har svårt för. Vera gick i till magen, sen stormskällde hon mest för att hon inte vågade hoppa i. Efter en stund tog hon emellertid ett russhopp ner i det blå & simmade sedan, både förtjust & skräckslaget, resten av tiden. Träffade en goldentik på vägen som Vera lekte med, efter lite vilset hälsade. Hon är rolig med nya hundar, hälsar väldigt blygt & försiktigt för att sedan ta ett (också ganska blygt) språng ner i lekställning & rusa iväg med benen som trumpinnar (emellertid alldeles för snabbt för att goldentiken skulle kunna hänga på, men det känns kanske tryggt att ta ut avståndet lite). Tvist, återigen, såg bara vatten framför sig & hoppade i med ett svanhopp, efter en snabb hälsning. Jaha, där är du, nu ska jag bada, tycks han tänka.

Vid klipporna på tillbakavägen hade ett gäng hundar & människor samlats för bad. En stor & yvig blandraskille på två år sprang fram & skulle hälsa jättestort, varpå Tvist gjorde klart, vänligt men bestämt, att så hälsar man inte på en värdig man som honom. När blandrasynglingen forsatte att leva rövare schasade jag bort honom, jag vill inte att Tvist ska behöva markera mer än just så.

Nu har Clas kommit hit för bilmek i hettan, jag håller mig vid datorn & tänker inte göra många fler knop idag. De svartvita har slocknat för en eftermiddagslur, vaknar väl först igen när det vankas räkfrossa & vin kan jag tänka mig.

Written by hippyland

06/28/2009 den 15:51

Publicerat i Uncategorized

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. a bilder. Hur får du upp dem på wordpress så där snyggt (och med ramar)? Eller har du redigerat dem så innan? Blev tokig igår när jag skulle försöka lägga in bilden på Molly och Sirpa bredvid varandra. De totalvägrade att samarbeta. Jag gav tillslut upp…

    Hoppas ni tar väl hand om min lille Clas 🙂

    vinnahundcenter

    06/28/2009 at 16:41

  2. Ljuvliga bilder på ljuvliga sommarblommor!

    Ingela, Zeb och Indy

    06/28/2009 at 19:51


Lämna en kommentar